Visa upp din verksamhet på årets bröllopsfest - en annorlunda mässa mitt i händelsernas centrum på Ivöstrand

Här kan du som utställare visa upp dina produkter och ditt företag för en bred publik i just din målgrupp. Mässan hålls i Gröna Hallen i Sparbankshallen och samlar allt som rör bröllop på ett och samma ställe. Mässan har plats för ca ett femtiotal utställare. 

Mässan hålls lördagen och söndagen den 30 September-1 oktober 2023 mellan klockan 10-16. Det kommer bli årets fest där vi rullar ut röda mattan för besökaren och bjuder på en upplevelse utöver det vanliga - en upplevelse som sträcker sig från frieriet till bröllopsresan! 

Montertillträde

Iordningsställande av montern sker fredagen den 29 september mellan klockan 13-18. Sparbankshallen öppnar för dig som utställare klockan 8.00 på mässdagarna. 

Anmälan sker via bokningslänken nedan alternativt via epost till event@bfcab.se.

Monterstorlek

Välj mellan montrar i olika storlekar 

2x2 meter 2300kr
3x2 meter 3450kr
4x2 meter 4600kr
5x2 meter 5750kr
Aktivitetsyta utan montervägg 1000kr per meter

Samutställare

Du som väljer att ställa ut tillsammans med en annan verksamhet faktureras huvudutställaren en samutställaravgift á 1500kr. Som samutställare erhåller du samma service och marknadsförs på samma sätt som huvuduställaren. 

Har du ett fantastiskt mässerbjudande för bättre deals?

Har du ett fantastiskt mässerbjudande för bättre deals?

Passa på att skapa unika mässerbjudanden för besökarna till mässan. Mässan ger dig tillfälle och möjligheter att träffa många potentiella kunder och öppnar upp för nya affärskontakter. Med väl genomtänkta mässerbjudanden ökar du dina chanser att sälja in dig och din verksamhet till besökarna.