Träffa öppenvården utanför Sparbankshallen för att lära dig mer om höstens föräldrarutbildningar

Träffa öppenvården utanför Sparbankshallen för att lära dig mer om höstens föräldrarutbildningar

Startdatum: 9 september 2021, kl. 15:00
Slutdatum: 9 september 2021, kl. 18:00

Öppenvården kommer finnas på plats utanför Sparbankshallen för att informera om höstens föräldrarutbildningar. Välkommen för att få veta mer och för information om hur du anmäler dig.

Kommunen erbjuder följande föräldrarutbildningar under hösten 2021:

  • Alla barn i centrum (ABC) - består av fyra gruppträffar kring varsitt tema. Hela programmet pågår under ungefär två månader och varje möte tar cirka två och en halv timme. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och grupperna är små. Alla är föräldrar till barn i åldrarna 3 till 12 år. På träffarna tar vi del av både varandras erfarenhet och forskning. Lärdomar och insikter delar vi sedan med oss och praktiserar hemma mellan träffarna.

 

  • Älskade förbannade tonåring - Tonåren är en av livets stora utvecklingsfaser och en tid som många gånger är svår att hantera som förälder. Tonåringens hjärna växer och tonårstiden är en viktig grund för personlighetens utveckling och förberedelse för livet som ansvarstagande vuxen. Trots att du många gånger får höra motsatsen spelar du som förälder en viktig roll i din tonårings liv och har stor betydelse. Lär dig mera om samspelet på våra träffar. 
Sidan senast uppdaterad: den 3 september 2021
Kommentera Skriv ut